Geef je haar een kleurtje

Onze behandelingen

Een kleurspoelbehandeling is tijdelijk en verwast snel. Voor je haar is een kleurspoeling in principe minder agressief dan verven. Een kleurspoeling bevat geen waterstofperoxide zoals haarverf. Onze ervaren kapsters zullen jou van de juiste advies voorzien. Wij zorgen ervoor dat jouw haar de juiste behandeling krijgt.

Bij het verven van uitgroei betekend niet dat heel het haar wordt geverfd. In het onlangs geverfde haar gaat de kleur veranderen in de punten van je haar en kan donkerder of lichter worden. Wanneer je de uitgroei lichter of wilt verven, kan je de lengtes beschadigen bij herhaaldelijk kleuren. Je kunt daarom het beste de uitgroei drie keer verven en daarna weer een hele keer het haar verven. Als je de kleur in de lengtes van je haar wat wilt opfrissen, kan dat uiteraard wel.

Wij zijn ervan overtuigd dat ieder haartype en ieder kapsel uniek is en uniek behandeld moet worden! Loop binnen zonder afspraak en ontvang een persoonlijk advies voor jouw haar. Om jouw van de beste advies te voorzien willen wij graag jouw haar zien om een passende behandeling aan te bieden. Wij ontvangen jou graag op een van onze vestigen.

Highlights zijn lichtere plukken in je haar. Met highlights behandeling kan jouw ogen accentueren of je gezicht vormgeven. het geeft jouw een frisse uitstraling. Door highlights behandeling lijkt jouw haar voller. Er zijn verschillende technieken om je lokken deels op te lichten, zoals balayage of ombré. Kom gezellig een keer langs voor voor advies of een bakje koffie.

Een Olaplex herstelbehandeling om beschadigd en verzwakt haar voeding te geven en te versteken. Olaplex is geen wonderbehandeling en is niet voor elke haartype geschikt.  Olaplex verbindt verbroken zwavelbruggen in het haar en herstelt beschadigingen. De behandeling versterkt jouw haar, maakt jouw haar gezond en laat jouw haar weer glanzen.

Heb je een favoriete haarkleuren en je wilt dit niet te vaak veranderen? Verf jij je haar alleen bij uitgroei? Dan is permanent de juiste behandeling voor jou. Met een permanente haarkleuring is je haar namelijk langdurig gekleurd! De kleur kan alleen door haargroei of uitgroei verdwijnen. Afhankelijk van je haargroei zal permanent behandeling na 4 tot 6 weken zichtbaar zijn. Voor 100% grijsdekking is permanent de ideale behandeling.

Close Menu